Евгеника/Ваксини
#1
Exclamation 
Намаляване на човешката популация, Златен Милиард, принудително ваксиниране...
(обновена 18.01.2021).pdf   Ваксините.pdf (Размер: 62.69 KB / Сваляния: 15)

       

Поради изключителната актуалност на ваксинирането и поголовно неразбиране на проблемите, давам линк към видео-разговор с човек от кухнята на производителите на подобни отрови:

Д-р Марк Рандъл - Ваксините убийци

Надявам се да помогне в случай на колебание.Ваксинациите като средство за тайно насилствено намаляване на населението на Земята

Избрано от книгата Световната конспирация срещу здравето, д-р Атанас Гълъбов:

...Ето какво пише д-р Г. Ланкто: "Ваксинациите са средство за намаляване на населението на Земята. Драстично - в страните от третия свят. Хронично - в индустриализираните държави.

   Във връзка с това Робърт Макнамара, бивш президент на Световната банка, бивш държавен секретар на САЩ, под чиято заповед са провеждани масивни бомбардировки над Виетнам, заявява следното според една френска публикация:

   "Трябва да се вземат драконовски мерки за демографска редукция срещу волята на населението. Намаляването на раждаемостта се оказва невъзможно или недостатъчно. Тогава значи трябва да се увеличи смъртността. Как? Чрез естествени методи. Глад и болести. ...ваксините се използват като биологическо оръжие...да разпространяват болести и...улесняват целенасочения геноцид. Те позволяват да се избиват хора от определена раса, определена група или страна... В името на здравето и благополучието, разбира се. Вземете Африка например. Свидетели сме на почти пълното изчезване на някои общности...    

   При едно слушане във връзка с дейността на ЦРУ д-р Готлиб, специалист по ракови заболявания, признава, че през 1960 г. е разпръснал огромно количество вируси в река Конго (Заир), за да я замърси и да зарази всички хора, които ползват реката като водоизточник. И същият този д-р Готлиб е бил избран да оглави Националния институт по рака!... Преди няколко години Ройтерс съобщи: "Болест, подобна на СПИН, изби 60 000 души в южната част на Судан Семейства, цели селища изчезнаха..."

   Ваксинациите служат като средство за експериментиране, да се пробват нови продукти на големи части от населението. Под маската на грижа за здравето и благополучието на населението хората се ваксинират срещу псевдоепидемии с продукти, които някой иска да изучава..."

   ...Освен че чрез ваксините може да се промени генетичният материал на ваксинираните, масовите имунизации дават и възможност да се събира богата информация за имунната реакция и степента на съпротивляемост на определени народности или раси към определени вируси, което е много важно от военна гледна точка. Отново ще си позволя да цитирам д-Р Ланкто: "В името на защитата на нашите страни ние произвеждаме най-смъртоносното оръжие... Биологичното оръжие е гигантски бизнес, основно финансиран с нашите пари. Той е също така финансиран, и то без нашето знание, с нашия живот. Този на нашите деца и милионите невинни, които са пожертвани. Именно ние, които живеем в Западния свят, сме отговорни за всички болести и действия на геноцид по целия свят. Чрез нашето приемане и одобряване на ваксинациите и у нас, и в чужбина..."

   Ето и мнението на Международната група за най-съвременни изследвания, в която влизат учени и лекари от различни страни: Какво се случва през последните 50 години? Обмислено и съзнателно вкарване на биологични токсини в човешкото тяло, които увреждат здравето, репродуктивните способности, интелигентността и социалното поведение. Като резултат се проявяват социални заболявания, включващи проблеми с обучението и усвояването на знания, престъпност и други инволюционни феномени, които позволяват на определени социални групи да контролират съзнанието на населението чрез поддържане на конфликти, като по този начин пречат на планетарната еволюция и същевременно жънат огромни печалби от биологичната и неврофизиологичната дегенерация на обществото.Moderna: Инжектираме ви с „операционна система“ и със „софтуер на живота“

„Нашата операционна система“

Да, точно това гласи първото вътрешно заглавие в това описание на Moderna. Подробно се обяснява, включително с илюстрации, че иРНК технологията няма нищо общо с ваксините, но има много общо с генното модифициране. И на няколко места се набляга, че след като веднъж нано платформата е инжектирана (например с „ваксина“ за дадено заболяване), впоследствие тя може да се (пре)програмира за всевъзможни „терапии“ и на други болести.

   

Според собствените аналогии на Moderna:

1) Човешките гени се разглеждат като компютърен информационен носител (storage);
2) Информационната РНК е, цитирам, софтуер за управление (инструктиране) на информационния носител (ДНК);
3) Протеините, произвеждани от „хакнатите“ клетки и тъкани, са готовите за използване приложения (applications).
...

Това не са ваксини и не служат за имунизация!!!
...Материали по темата: Ваксини
Отговори
#2
Програма ID2020 за “Единния световен ред”

Програмата ID2020 почти не се споменава от никоя медия, камо ли от основните. Програма ID2020, ако бъде изпълнена, е върховният контрол от малък елит - на Единния световен ред, наричан още Нов световен ред - над световното население. Това е механизъм, който би позволил да се контролира всяко движение на всеки един от 7-те милиарда души на планетата Земя, включително здравните картони на всички, паричните потоци, банковите сметки, както и поведението ни в това до край контролирано общество - което вече бихме се въздържали да наричаме цивилизация.
...
Какво е скандалната ID2020? Това е електронна програма за идентификация, която използва генерализирана ваксинация като платформа за цифрова идентичност. ... Програмата използва съществуващите регистри за раждане и ваксинация, за да осигури на новородените преносима и устойчива биометрично свързана цифрова идентичност”.
...
Нека д-р Върнън Колман опише с прости думи механизмите, с които човечеството - вие и аз - може да се сблъскате, ако елитът, Единният световен ред, спечелят.YouTube д-р Vernon Coleman
Brand NewTube Dr Vernon Coleman
Web Health news and tips

Времето изтича, но никога не е късно да действаме заедно, въпреки продиктуваното от закона безсмислено социално дистанциране, за да предотвратим това човешко бедствие.ID2020 и партньори стартират програма за предоставяне на цифров идентификатор с ваксини

   

Линк за директно гледане и сваляне на видеото, копирате в браузър или плеър и гледате:

https://thebulgariantimes.com/wp-content...81.mp4?_=1
Стресни се племе закъсняло,
живейш ли, мреш ли, ти не знайш!
След теб потомство иде цяло -
какво ще да му завещайш?
Иван Вазов
Отговори


Отваряне на:


Потребители разглеждащи темата: 1 гост(и)