Аналогов

Пълна версия: Правила
В момента виждате орязана версия на нашия форум. Вижте пълната версия с подходящо форматиране.
1. При регистрацията на потребителско име, избиране на аватар или подпис, да не ce използва обида, порнография, еротика, критика, подобие, реклама на друг участник или на фирма, сайт и т.н.

2. Потребителят не може да регистрира повече от едно потребителско име! При проблем използвайте функцията на форума "Забравена парола" или се свържете с администратор за възстановяване на паролата. При злоупотреби с втори, трети и т.н. потребителски имена, на потребителя може да му бъде забранен достъпът до форума за неопределен период от време или завинаги. Изтриване на съществуващ профил или промяна на потребителско име не се допускат! Всеки носи персонална отговорност за действията си.

3. Не се толерират мнения съдържащи: заяждане, обиди, агресия, омраза, етническа нетърпимост, порнография, еротика, реклама, незаконни и неморални постъпки и действия, както и линкове към подобно съдържание.

4. Писането на кирилица е задължително. Българският език е официалният език. Явни демонстрации на неуважение или нежелание да се използва, ще се смятат за "неуважение към останалите участници". Използвайте препинателни знаци и спазвайте правилата за писане. Ако ли не, такива мнения ще бъдат изтривани, а авторите наказвани.

5. Основни цвят и шрифт във форума са стандартно заложените (черен + стандартно заложен размер). Опции като "bold", "italic", "underline" и други се използват за подчертаване на важни думи или изрази, за предупреждение за възможни рискове и опасности от дадено действие и т.н., но не и за постоянна употреба. Злоупотребата с тях не е препоръчителна. В такива случаи екипът на analogov.com може да нанесе промени по мнението Ви.

6. Заглавието на темите, както и самите теми (проблеми) трябва да са ясни и недвусмислени, за да се разбира за какво ще се отнася дискусията. В противен случай темата ще бъде преименувана или изтрита.

7. Потребителят, преди да публикува нова тема, е длъжен да провери за евентуално нейно съществуване, за да се избегне повтаряне на теми. При наличие на еднакви теми по-новата ще бъде отстранявана, или присъединена към старата. Публикувана тема в неправилен раздел ще бъде премествана в правилния.

8. Цитирането на последно мнение в темата е абсолютно забранено. Не се препоръчва цитиране на няколко поредни мнения.

9. Мнения с по една дума (10х, мерси, благодаря и т.н.) са забранени! Вместо това може да използвате бутон Оцени отдолу под всяко мнение, за да го отбележите като полезно.

10. Всякакъв спам или офф топик е абсолютно забранен. Такива мнения ще бъдат изтривани и авторът ще бъде незабавно предупреден. Личните дискусии във форума се правят само с лични съобщения.

11. Забранени са заяждането, груби забележки и ирония спрямо действията на екипа. Оплаквания от действията на екипа може да се отправят единствено в темата "Оплаквания", като оплакването трябва да е безпристрастно и да съдържа единствено фактите относно случая.

12. Забранява се и лична разправия в теми. При нарушаване на това правило следва незабавна санкция и изтриване на мненията или цялата тема.

При откриване на мнение или тема, нарушаващи правилата във Форума, използвайте бутона "Съобщи за нередност", за да известите екипа.

Неспазването на правилата води до предупреждения или блокиране достъпа до форума за различни периоди.

Екипът на analogov.com може да лиши даден потребител от права по своя преценка, без да е нарушено някое от писаните правила, ако потребителят извършва действия, които противоречат на политиката и духа на форума.

Екипът на analogov.com си запазва правото да добавя, променя или премахва правилата по свое усмотрение и без предизвестие.

Някои раздели имат допълнително собствени правила.

Всички съобщения изразяват мнението на автора и той е отговорен за тяхното съдържание.

(Подлежи на редакция и допълване)